En fascinerande 18tals  hus, som tidigare har varit en prästgård till i kyrkan i Österjörn fungerar som ett hotell. Lantliv är först och främst en ny kulturell möjlighet som erbjuder allt från ett nyskapande alternativ till en enkel vistelse.

Rummen på Herrgård och Midgård, de två viktigaste byggnaderna av hotellet, har även möblerats med både inredningsdetaljer och möbler hämtade från italiensk modern design, och utan att den traditionella stilen har påverkats. Det är ett "dynamiskt museum", som regelbundet förnyas och står till gästernas förfogande.

Hotellet erbjuder både italiensk matlagning och det svenska köket som med sina komponenter av enkelhet och äkthet kan uppskattas i vitt skilda sammanhang så som: mottagningar, ceremonier, restaurangmöten och under sommartid utomhus i det gröna. 

Temadagar planeras under hela året och då varvas kulturevenemang och kulinariska provningar. Särskild fokus läggs på yogalektioner, lokalt hantverk och konstfotografi, med möjlighet att vara värd för italienska och svenska fotografer tack vare hotellets stora rum och ytterområden, och på sommaren, tack vare den pittoreska och suggestiva " Åttkantiga Ladan ". 

> BLÄDDRA BLAND VÅRA FÖRSLAG!

_DSC9795MOD_edited.JPG
_DSC9817MOD.JPG
087.JPG