Bröllop 

Lantiv är den idealiska platsen där du kan låta dina drömmar om en unik vardag bli verkligehet.
Herrgård, ett typisk Svenskt hem, beläget djupt inne i skogen, är redo att välkomna dig och göra så att du känner dig hemma. När det är varmt ute är den åttkantig ladan  den idealiska lösningen för de som vill fira sitt bröllops utomhus. Våra utvalda partners finns tillgängliga för att slutföra vårt erbjudande med allt av kompletterande tjänster, såsom belysning, musik, blomsterarrangemang och transport.
Med dina önskemål och våra råd, kommer vi att organisera en oförglömlig atmosfär för dig!

Privata Tillställningar 

 

Lantliv är den perfekta miljön för att fira dina stunder som du gärna vill minnas.Lokalens stora utrymmen uppfyller alla dina krav både under sommaren och vintern. Årsdagar, födelsedagar och högtider är några av de ceremonier som vi kan ordna för dig.

Kontakta oss för en skräddarsydd offert!

Företagsarrangemang

 

Lantliv erbjuder en privilegierad plats för att organisera dina företagsevenemang, inklusive: möten, workshops, rundabordssamtal, kick-off, middagar och fester i allmänhet.
På begäran kan vi förbereda ett "nyckelfärdigt" paket för dig, utformat från konceptet som gör att du själva kan leda arrangemanget.

Team building

Samarbetsutbildning - Corporate training -  syftar till att göra dig alltmer konkurrenskraftiga på marknaden genom att tillvarata din interna resurser. Lantliv, med dess mångsidiga utrymmen, kan vara värd och organisera din teambuilding och aktiviteter för lagarbete samt familjedagar. På begäran har vi möjlighet att förbereda och ta fram prisförslag på kundspecifika aktiviteter.