top of page

Bröllop
Herrgården är en fantastiskt vacker gamla byggnad som ligger naturnära med sjöutsikt och en lämplig plats för ert drömbröllop. När det är varmt ute är den åttkantig ladan den idealiska lösningen för de som vill fira sitt bröllops utomhus. 
I dialog och utifrån era önskemål organiserar vi tillsammans en oförglömlig upplevelse för er. 

Campingen är också en möjlig plats för festligheter sommartid.
 

Privata Tillställningar 

Lantliv är den perfekta miljön för att fira dina stunder som du gärna vill minnas. Lokalens stora utrymmen uppfyller alla dina krav både under sommaren och vintern. Årsdagar, födelsedagar och högtider är några av de ceremonier som vi kan ordna för dig.

Företagsarrangemang

Lantliv erbjuder en privilegierad plats för att organisera dina företagsevenemang, inklusive: möten, workshops, rundabordssamtal, kick-off, middagar och fester i allmänhet.
På begäran kan vi förbereda ett "nyckelfärdigt" paket för dig, utformat från konceptet som gör att du själva kan leda arrangemanget.

Team building

Samarbetsutbildning - Corporate training -  syftar till att göra dig alltmer konkurrenskraftiga på marknaden genom att tillvarata din interna resurser. Lantliv, med dess mångsidiga utrymmen, kan vara värd och organisera din teambuilding och aktiviteter för lagarbete samt familjedagar. På begäran har vi möjlighet att förbereda och ta fram prisförslag på kundspecifika aktiviteter.

bottom of page