ecDSC_2786_01_edited.JPG

FOTOGRAFI WORKSHOP

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Lappland är ett unikt och vilt territorium som förtjänar att visas i all sin skönhet. För fotoälskare erbjuder Lantliv kurser, helg-workshops och fotoresor som syftar till att få mersmak för att fånga den norrländska magin  och samtidigt upptäcka dess seder och traditioner.

"Fotoreporter" paket tillhandahåller  fotografisk assistans nödvändig för att dagligen prova din professionell utrustning , porträttera natur och djursamt vägledas av de erfarenheter som Edoardo Miola, har och som är en NPS fotograf.

Vi rekommenderar denna tur under vintern, den mest magiska tiden på året. Temperaturen sjunker under 30 grader Celsius, snön täcker allting, vilket gör det möjligt att gå över frusna floder och sjöar. Dessa "räder" i den yttre miljön måste göras noggrant, kalla temperaturer tvingas till  försiktighet men de bilder som vi kan fånga kommer definitivt utan tvekan bli extraordinära.
På begäran kan seminarier och individuella / gruppfotosessioner organiseras när som helst under året.

Edoardo Miola Photography 

www.edoardomiola.com

 

Edoardo Miola föddes i Genua.

Verksam som arkitekt sedan 1979 och även fotograf, har han utfört reportage och workshops runt om i världen och haft utställningar både i Italien och utomlands.  Sedan 1972 har han ägnat en stor del av sin tid till att resa och erkänner det sanna värdet av kunskap och upptäckten till "långsam vandring".